menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Almere weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Almere

Een kundige Payroll uit Almere helpt u graag verder.

Handen vrij voor ondernemen: Payroll Almere

Een teken dat het goed gaat met uw onderneming is als u medewerkers in loondienst heeft. De zaken gaan dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over medewerkers in vaste dienst hebben. U krijgt er ineens meer verantwoordelijkheid bij en vooral ook heel veel extra werk. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever wordt van u verwacht dat u zekere risico’s draagt.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met het begrip juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over de term juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle andere zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen vaststellen en beoordelingsgesprekken voeren. Het functioneel werkgeverschap heeft vooral betrekking op de werksituatie op de werkvloer. Wanneer we het hebben het juridisch werkgeverschap, heeft dat vooral betrekking op dingen zoals administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het meest eenvoudig uit te voeren is uiteraard het functioneel werkgeverschap, dit gaat om de dingen die zich afspelen op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Er is dan sprake van risico’s die u als werkgever veel geld kunnen kosten, zonder dat u daar iets aan kunt doen. Denk aan een personeelslid die langdurig ziek is en waar u als werkgever wel verplicht ziekengeld moet uitbetalen. Om deze risico’s te vermijden kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw personeelsleden op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name welke voordelen dit voor u als werkgever kan opleveren? Als u in Almere of omgeving woont is dit uw kans om van verscheidene payroll experts uit Almere een offerte te ontvangen. U kunt dan direct zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Almere u het voordeligst uit bent.

1.319
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
10.805
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Almere

Professionele payrollbedrijven regio Almere

U heeft formeel niet meer status van werkgever op het moment dat u uw medewerkers onderbrengt bij een payroll organisatie. U kunt zich dan weer voor de volle honderd procent bezighouden met uw onderneming! De handen vrij om het ondernemerschap uit te voeren. Alle papieren gedoe van arbeidscontracten, ziekteverzuim, verzuimbegeleiding, salarissen, pensioenen, vakantiedagen enzovoorts komt voor rekening van uw payroll partner. Alles dat u nog moet doen is zorgen voor de werkroosters van de medewerkers en op tijd de gewerkte uren door te geven aan uw payroll partner.

Misschien is het een raar idee: u bent de leidinggevende van een bedrijf zonder medewerkers. U hoeft het uiteraard niet zo rigide door te voeren. U heeft bijvoorbeeld ook de keuze nieuwe medewerkers bij de payroll partner onder te brengen of seizoenskrachten. Voor de personeelsleden hoeft er niet veel te veranderen. Zij zullen dezelfde (cao)arbeidsvoorwaarden houden. En mochten zij onverhoopt worden getroffen door arbeidsongeschiktheid of ziekte, krijgen zij ondersteuning van de payroll organisatie die hiervoor specialisten in dienst heeft.

Payroll regio Almere, tegen welke kosten

Het tarief van de payroll organisatie bestaat uit verschillende delen, maar het komt eenvoudig gezegd op neer dat het uurloon van de betreffende medewerker is verhoogd met een opslag. In deze opslag zitten de kosten verwerkt zoals het voeren van de administratie en het gedekt zijn van de risico’s als onder andere ziekte en arbeidsongeschiktheid. Polissen kunnen door payroll organisaties, wegens hun grootte, veel goedkoper worden afgesloten dan door andere bedrijven. Vergeet niet, dat dit onkosten zijn die u ook zulten moeten maken wanneer u werknemers in dienst heeft.

mac
mac
img

Ik ben Renzo Raat, regiomanager in Almere. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Almere.

Payroll laat u sneller groeien

Staat de branche waarin u werkt bekend om het gegeven dat veel medewerkers werken met een flexibel of tijdelijk contract? Dan kan payroll helemaal gunstig voor u uitpakken. Doordat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een wisselende contractduur goed mogelijk. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een werknemer in vaste dienst nemen, als u deze werknemer zelf in dienst heeft. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn langer. Een medewerker mag dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze medewerker in vaste dienst moet nemen.

Voor u als ondernemer en uw medewerker kan een langere tijdelijke contractperiode zeer gunstig zijn. Vooral als uw werknemers studenten zijn, dan hebben zij geen behoefte om een vast contract te tekenen. U kunt zo middels een langere termijn medewerkers aan u en uw bedrijf binden, en studenten zijn zo tijdens hun volledige studietijd verzekerd van een baantje.

U blijft volledig de controle houden zodra u kiest voor een payrolling constructie, en u hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en salarisadministratie. Wilt u gauw verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag uw prijsopgaven van verscheidene payroll bedrijven uit Almere aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Almere te zeggen hebben!

img

Sjef Eekte

Het belangrijkste voor mij is duidelijke communicatie. Met de hulp van Professionals Almere ben ik terechtgekomen bij een deskundige Payroll. Nogmaals bedankt voor jullie deskundige assistentie met mijn vraagstuk!

img

Heleen Wessels

Super geholpen door Professionals Almere! Het zoeken naar een Payroll was zo gebeurd. Het contact verliep pijnloos.

Professionals uit andere branches in Almere

Let's Talk

Bij Professionals Almere staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier