menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Almere weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Almere

Een kundige Mediator uit Almere helpt u graag verder.

Hoe mediators uit Almere u verder helpen

Doorgaans wordt mediation ingezet wanneer de betrokken partijen er middels een onderhandeling uit willen komen. Vòòrdat er een rechter aan te pas komt dus! Overigens is het zo dat bij een uitspraak van een rechter er altijd één van de partijen in een conflictsituatie de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost zijn. Met mediation kunt u in de toekomst nog samen door een deur. Mediation is vandaar een win-win.

De mediator leidt het gesprek en stelt dus enkel vragen, maar zal nooit adviseren. Natuurlijk geeft de mediator informatie die benodigd is. Om tot een oplossing te komen is er de wil van betrokken partijen nodig om het conflict tot een goed einde te brengen. Van allebei de partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar zullen luisteren en zich kunnen inleven in elkaars situatie.

Tijdens het eerste gesprek zal de mediator vertellen hoe het proces in zijn werk gaat en er wordt een overeenkomst ondertekend. In de overeenkomst staan zaken zoals het waarborgen van de vertrouwelijkheid van de gesprekken en dat alle sessies op vrijwillige basis gebeuren.

Is het punt bereikt dat alle onderliggende problemen boven tafel zijn en voor alle partijen goed zijn besproken, dan kan het onderhandelingsgesprek plaatsvinden. Vervolgens kan er in de afrondingsfase een definitieve oplossing bereikt worden, welke dan vastgelegd wordt in de vaststellingsovereenkomst. Op die manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over wat er is afgesproken.

Een mediator uit Almere kan onder andere worden ingeschakeld bij:

  • conflicten in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • overige zakelijke geschillen
  • conflicten tussen de overheid en burgers
1.460
Klanten geholpen met mediators vergelijken
10.805
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Almere

Arbeidsconflict in Almere? Zakelijk mediation!

Juridische conflicten liggen voor een ondernemer altijd op de loer. U kunt misschien niet meer door één deur met een zakenpartner? Zo kunt u een geschil met een medewerker krijgen, of er ontstaat een conflict met een klant of een leverancier.

U kan natuurlijk direct naar de rechter stappen om een juridische uitspraak te eisen, maar weet u zeker dat dit in alle gevallen de beste oplossing is? Stel dat u een juridisch probleem met een klant heeft, dan betekent een gang naar de rechter vaak ook in dat uw relatie met de klant definitief stuk is. Een gang naar de rechter is dan wellicht een te grote stap als het om een klant gaat die u niet wilt missen. En een werknemer waarmee u in een conflictsituatie zit, kan het u en uw bedrijf nog flink lastig maken.

U zult het wellicht niet altijd zo zien, maar voor vrijwel alle conflicten is een oplossing te verzinnen. Het probleem zit hem vaak in het feit dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te halsstarrig zijn om nog enige toegeving te doen. Om toch tot een oplossing te komen zonder interventie van de rechtbank, kunt u denken aan een mediator.

Bent u gewikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechtbank als een te grote stap? Schakel dan een mediator in. U heeft een bedrijf in Almere dan bent u hier op de juiste plek. Op het moment dat u uw gegevens hier invult krijgt u vlug prijsopgaven binnen van verscheidene mediators in Almere.

mac
mac
img

Ik ben Renzo Raat, regiomanager in Almere. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Almere.

Op zoek naar betaalbare mediators in Almere?

Het is te aan te raden een mediator te kiezen die is aangesloten is bij Professionals Almere. Wil een mediator ingeschreven worden in ons register, dan moet deze aan een aantal vaste kwaliteitseisen te voldoen. U kunt zeker weten te maken heeft met met een zeer ervaren en professionele mediator, als deze is aangesloten bij Professionals Almere. De mediators die hier geregistreerd zijn staan, zijn tevens allen geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Bij een juridisch proces is er maar één winnaar; bij een mediation proces komen uiteindelijk beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt snel meerdere mediation prijsopgaven opvragen, gewoon op onze website. Zo kunt u de mediators vergelijken en een besluit nemen met wie u in zee wilt gaan. De goedkoopste? Of kiest u er voor een bij u in de buurt?

Middels betaalbare mediators uit Almere is de kans groot dat beide partijen op den duur een oplossing vinden waar ze allebei aan hebben gewerkt en ook allebei achterstaan. Bij een gerechtelijke procedure moet u maar te accepteren wat de rechter besluit en dat is misschien niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Almere te zeggen hebben!

img

Ko Ubbink

Heldere afspraken kunnen maken met de Mediator die Professionals Almere voor mij had geregeld. Er werd rekening gehouden met mijn wensen waardoor het uit zoekproces eigenlijk super makkelijk was. Ik ben super tevreden over de dienst die Professionals Almere aanbied.

img

Anne-Marije Nakken

Bedankt Professionals Almere voor de spoedige reactie. Jullie hebben de keuze een stuk makkelijker gemaakt door kort gezegd de voorselectie uit handen te nemen. Jullie maken het makkelijker voor ondernemers zoals ik!

Professionals uit andere branches in Almere

Let's Talk

Bij Professionals Almere staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier